НОВО: Безплатен онлайн инструмент за употребявани коли

Новини


НОВО: Безплатен онлайн инструмент за употребявани коли
  • Какво е „Полезно“?

Това е онлайн инструмент, който е напълно безплатен. „Полезно“ е за хората, на които предстои покупка на употребяван автомобил. Инструментът е разработен специално за AMIGO LEASING и е уникален по рода си за българския пазар.

 

  • Как работи?

Инструментът позволява преминаване през всички ключови категории свързани с техническото и външно състояние на автомобила. Към всяка категория има конкретни съвети, на които човек трябва да обърне внимание и поле за свободно водене на бележки.
„Полезно“ ти позволява с няколко скрола да попълниш всичко нужно за автомобила, който проучваш. И накрая да изпратиш всичко на имейла си.
Например, днес гледаш 3 автомобила и използваш „Полезно“, за да маркираш важните неща. В края на деня можеш лесно да откриеш всички бележки в пощата си. Това ще ти помогне да вземеш информирано решение, което не се влияе от моментна емоция.

 

  • Инфлуенсърът Иван и механикът Божидар Илиев ще представят всички категории

От няколко месеца Иван от канала Bg Cars United е партньор на AMIGO LEASING. От септември Иван стартира серия от видеа, които ще бъдат посветени на всички ключови категории засегнати в инструмента „Полезно“. Поредицата ще продължи 3 месеца.
По-интересното е, че Иван няма да говори с кого да е, а с механика Божидар Илиев от автосервиз БОЖОКАРС, един от водещите автомобилни сервизи в Пловдив. Целта на двамата е да информират аудиторията за всичко важно, на което трябва да се обърне внимание, когато се избира употребявана кола.

 

Следете поредицата тук => http://bit.ly/2w19jJm

 

 

Сходни публикации