AMIGO обратен лизинг

Новини


AMIGO обратен лизинг

Имаш автомобил! Харесваш си го, караш си го, но обстоятелствата са такива, че ти трябват спешно пари. А знаеш ли, че любимият ти автомобил може да се превърне в твоята гаранция да получиш бързо и лесно нужните ти средства без да се лишаваш от него (дори без да трябва да отговаряш на условията за потребителски кредит).

Накратко: Твоята кола ти носи пари!

Ние от AMIGO Leasing финансираме от 3 до 20 хил. лева, за да ти осигурим спокойствие.

  1. Кандидатствай в 3 лесни стъпки:Кандидатстваш изцяло онлайн  – през нашия сайт www.amigoleasing.bg срещу Лична карта и малък талон
  2. Получаваш безплатна и бърза оценка за твоя автомобил – отиваш до наш офис, където ще получиш експертна оценка за автомобила и максималната сума за него
  3. Подписваш договор и получаваш сумата до 24 часа – за да получиш договорената сума, прехвърляме собствеността на автомобила на AMIGO Leasing. Така гарантираш с личния си автомобил като продължаваш да си го ползваш. Когато изплатиш всички вноски, колата отново се прехвърля на теб и става отново твоя собственост.

Защо да избереш Amigo Обратен лизинг:

  • Лесно финансиране – взимаш до 20 000лв. без поръчител и доказване на доход, само срещу твоята кола
  • Бързо одобрение – заявяваш исканата сума онлайн и получаваш одобрение до 1 час
  • Гъвкави опции за срок – избираш срок и месечна вноска, които да пасват на джоба ти
  • Лесен процес – не висиш по опашки в КАТ. Ние ще направим оценка на твоя автомобил и ще предложим максималната сума за него.

Ако все пак имаш още въпроси:

Ще се радваме да отговорим на всички твой въпроси. Очакваме те!

Сходни публикации