Всичко любопитно за автомобилите на едно място

Новини


Всичко любопитно за автомобилите на едно място

Какво по-хубаво от това човек бързо и лесно да се информира? В AMIGO веднага се сещаме за YouTube канала на Иван Нанков – BG Cars United. Харесва ни, че информацията е на достъпен език; харесва ни и ентусиазмът, с който Иван говори за коли. Без усилие черпиш информация от ревюта на автомобили до общи теми като какво е важно да знаеш преди да купиш кола втора ръка.

Кой е Иван?

Когато се запознахме с Иван силно ни впечатли едно: страстта му към автомобилите. Как е възможно човек да претърпи тежка злополука, да го грози опасност да загуби ръката си …. а той през цялото време да съжалява за факта, че няма да може да държи волана на колата си с две ръце?! Да, понякога е нужна щипка лудост, за да си наистина добър в това, което правиш!

Иван е от онези хора, които от малки си имат силно увлечение по нещо. Като дете, очаквал и събирал всяка следваща картинка от дъвка Турбо. Впечатляват го тези движещи машини, които се променят с всяка изминала година, които променят и нас. Машините, които промениха света!

Какво е общото между Иван и AMIGO LEASING?

Страстта към автомобилите и желанието да живеем по-добре днес! Надали ще открием човек, който да оспори факта, че по-хубавата кола ни носи повече радост и свобода.
Абонатите в канала на Иван споделят, че го намират за полезен и добър влогър. В ежедневието си виждаме, че всички ние имаме нужда от съвет, за да вземем по-добро решение. А какво по-добро от безплатен и точен съвет?!

Научи повече за Иван и BG Cars United

През годините научихме, че авторитетът е свързан с всеотдайност. Желание да споделиш това, което знаеш и да помогнеш. Да имаш смелостта да бъдеш себе си. Всичко това видяхме в Иван и в желанието му да говори за автомобили, ето защо AMIGO LEASING го подкрепя!

Вижте YouTube канала му тук: http://bit.ly/2w19jJm

Сходни публикации